top of page

Gentsekoop Awards 2020

Stem op ons en win tot 1000 euro aan prijzen!


Liefste klanten en vrienden,


Hou je van lokaal en wil je ons steunen? Maak ons dan winnaar in de categorie ‘Beste Etalage & Interieur’, georganiseerd door gentsekoop.be. Er zijn ook meer dan 1000 euro aan prijzen te winnen voor de stemmers! Win-winsituatie, toch? Je zou ons er een groot plezier mee doen.


Many thanks & stay safe!

Het yd nordic house team


Stemmen? Klik hier! Of toch nog wat meer overtuiging nodig ;-).



Misschien dan nog even uitleggen wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan?


Samen met ons, het team, gelooft zaakvoerder Pieter De Backer in dé Scandinavian way of life (hygge!) en iedereen kan hiervan ten volle meegenieten. In onze concept store combineren we de 3 pijlers die ons leven beheersen: LIVE, EAT & WORK.


LIVE

De designshop dompelt je onder in noordse sferen met een selectie prachtige en duurzame meubel- en accessoiremerken zoals Hay, Muuto, &Tradition, Woud, Skagerak, Kristina Dam en andere mooie verrassende merken.


EAT

Het gezellige Kafé? Dé plaats om te ontspannen: je eet er smørrebrød of äppelpaj, met koffie in gezellige mokken of heb je eerder zin in een goede nordic drink (Voss-water, Oslopolitan-cocktail, Nordic Mule,...)?


WORK

Hoe veelzijdig dat Scandinavische design wel is, kan je zien in het modelappartement naast de winkel waar Nordic design en de grandeur van het pand naadloos samengaan. Wist je dat dit appartement trouwens verhuurd kan worden voor exclusieve gelegenheden?


Overtuigd? Stem hier! Of kunnen we je overtuigen met volgende beelden van onze concept store ;-).


LIVE - Belfortstraat 8


EAT - Belfortstraat 10


WORK - Belfortstraat 12


Hebben we je stem? Stem hier!


Hebben we je niet kunnen overtuigen? Jammer voor ons... maar dan willen we toch graag enkele van onze gepassioneerde collega's aanraden:

  • Off The Shelf: gerund door Cindy Tirry, met focus op duurzame producten!

  • L'Amusette: superleuke winkel met B&B, zeker het bezoeken waard!

  • EbbenGouD: van edele deeltjes tot prachtige juweeltjes!

  • Tache de Beauté: mooie mensenmakers, mensen met het hart op de juiste plaats!

  • Lost in Pablos: Lisa Deridder heeft een oog voor mannenmode. Eerlijk geproduceerd, met extra aandacht voor ecologische materialen!

Meer info over Gentsekoop, klik hier.


Praktische info afhalingen en adviezen tijdens COVID-19

Weborders vanaf 35 euro worden gratis verstuurd naar je thuis. Wens je toch je bestelling af te halen in onze showroom kan dat elke zaterdag tussen 12u00 en 15u00. Lukt het niet om je pakje dan af te halen, laat het ons weten. Dan spreken we samen een moment af waarop het je wel past. We blijven dagelijks achter de schermen werken aan adviezen en projecten. Wens je een online advies of voorstel via mail, klik dan hier.


Hartelijke groeten!

Het yd nordic house team

bottom of page