top of page

Let's stay in bed.

Inspiratie voor de slaapkamer


ACTIE - Ontvang bij elke online bestelling vanaf 50 euro een gratis HAY Colour Crate (S). Actie geldig van 18 tot 25 april.

Wake up call



Niets zo vreselijk als een wekker die vroeg afgaat. Met het klokje van Arne Jacobsen wordt deze ervaring meteen een stuk aangenamer. Het elegante klokje is een echte designklassieker en werd reeds in 1939 ontworpen. Het ontwerp is stijlvol, heeft strakke lijnen en straalt eenvoud uit waardoor het een aanwinst is voor elk huis. De klok beschikt over een snooze-functie en is dus ideaal voor gebruik als wekker in de slaapkamer.


Relax & take it easy

Ontdek onze belevingsboxen. Wij selecteerden een aantal inspirerende boeken in combinatie met een Skandinavisk geurpakket (handcrème + kaars).


Met het juiste been uit bed


Stap steeds weer met het juiste been uit bed. Kies voor het Fomu tapijtje van OYOY; met zijn gestreepte patroon in gebroken wit en antraciet fleurt het elke kamer op.

Liever een subtieler patroon? Dan is de Ply Rug van Muuto zeker iets voor jou! Met zijn zeven kleuren en 6 maten vindt iedereen er zeker zijn/haar goesting.


Opgeruimd staat netjes



Maak van je slaapkamer een echte 'zen-plek' door alles efficiënt op te bergen. De Dots van Muuto (beschikbaar in hout en metaal) geven elke muur net dat tikkeltje meer uitstraling. Ga volledig los en combineer verschillende afmetingen en kleuren en ontwerp je eigen unieke patroon. Stal je mooiste kleding uit op de Loop Stand van HAY. Het ontwerp is compact, handig en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; wit, grijs en zwart. De Colour crates van HAY zijn een begrip geworden als het gaat over opbergen. De leuke kleuren en verschillende afmetingen doen elke slaapkamer opleven. Combineer ze naar hartelust.


Bijzettafeltjes



Gebruik de Tray table of DLM van Hay als nachtkastje om je boek op te leggen of je nieuwe lamp op te plaatsen. Beide ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en heel licht waardoor ze makkelijk verplaatst kunnen worden in de ruimte.


Creëer de juiste sfeer 


Niets belangrijker dan aangename sfeerverlichting in de slaapkamer. Met deze verlichting creëer je meteen de juiste sfeer! Het Turn on lampje van HAY oogt heel simplistisch door zijn sober design. Door een eenvoudige draaibeweging aan de basis kan je de lichtbron aanpassen en dimmen. De lamp is verkrijgbaar in zwart, aluminium, oranje en groen. De Matin table lamp is een klassieker van vroeger heruitgebracht door HAY. Met zijn twee formaten en verschillende kleuren is het een lamp geschikt voor elke slaapkamer. De Flowerpot van &Tradition is ontworpen door Verner Panton, een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. De lamp is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ook beschikbaar als hanglamp.



Relax & take it easy



Heb je zin om een hele dag in bed te luieren? Doe dit dan met de gepaste kussens en dekens. Nieuw binnen is de &Tradition Collect cushion collectie, ontworpen door het bekende ontwerpduo Space Copenhagen. Deze kussens zijn telkens verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren en afmetingen. Ook met de klassieke Crinkle plaid van HAY vertoef je aangenaam een hele dag in bed. Geniet nu van -15% op de crinkle plaids uit onze stock. (Enkel op de klassieke crinkle plaid, niet op de crinkle bedspread en crinkle stripe plaid.)


bottom of page